2012 m. liepos 9 d., pirmadienis

Tarkuotų bulvių blynai su lašiša ir varškės kremu

Be galo mėgstu bulvinius blynus, ypač tarkuotų bulvių. Tokius blynus labai mėgdavo mano tėtis...
O kad blynia nebūtų tiesiog blynais, visada skaniau juos valgyti su kuo nors... Kai kurie bulvinius blynus valgo su saldžiom ar rūgščiom uogienėm, kai kurie su grietine ar spirgučių padažu, o kai kurie, kaip ir mūsų šeimyna, mėgsta valgyti su lašisa.. Kad būtų skaniau, valgome ne su grietine, o su varškės kremu, apie kurį jau rašiau ankščiau:)

Ingridientai:

6-7 bulvių
2 kiaušinių
1 šaukštelio druskos
pipirų
Rukytos lašišos
200 g varškės
2-3 šaukštų grietinės
Prieskoninių žolelių
Druskos ir pipirų

Sutarkuokite bulves, viską sumaišykite ir kepkite.
Varškę sumaišykite su supjaustytomis žolelėmis, grietine,druska, pipirais ir pertrinkite.

Išdėliokite lėkštėje saulute blynus, ant jų dėkite lašišos gabalėlius, į viduriuką įdėkite varškės kremo, papuoškite prieskoninėmis žolelėmis ir SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą