Be galo mėgstu bulvinius blynus, ypač tarkuotų bulvių. Tokius blynus labai mėgdavo mano tėtis...
O kad blynia nebūtų tiesiog blynais, visada skaniau juos valgyti su kuo nors... Kai kurie bulvinius blynus valgo su saldžiom ar rūgščiom uogienėm, kai kurie su grietine ar spirgučių padažu, o kai kurie, kaip ir mūsų šeimyna, mėgsta valgyti su lašisa.. Kad būtų skaniau, valgome ne su grietine, o su varškės kremu, apie kurį jau rašiau ankščiau:)
Ingridientai:
6-7 bulvių
2 kiaušinių
1 šaukštelio druskos
pipirų
Rukytos lašišos
200 g varškės
2-3 šaukštų grietinės
Prieskoninių žolelių
Druskos ir pipirų
Sutarkuokite bulves, viską sumaišykite ir kepkite.
Varškę sumaišykite su supjaustytomis žolelėmis, grietine,druska, pipirais ir pertrinkite.
Išdėliokite lėkštėje saulute blynus, ant jų dėkite lašišos gabalėlius, į viduriuką įdėkite varškės kremo, papuoškite prieskoninėmis žolelėmis ir SKANAUS!
Mieli mano draugai, čia rasite mano, o taip pat ir jūsų mėgstamų, mano pagamintų patiekalų recepčiukų:) saldumynai- gardumynai, kepsniai, kepsneliai, vėrinukai, sriubos, užtepėles, pagardai, žolelių mšiniai, troškiniai ir apkepai, gardieji makaronų patiekalai, saldžiosios ir gardžiosios uogienės, užkandukai ir maži stebuklai... Kai kurie receptai paveldėti iš močiutės, mamos, tetos ar draugų, bet adaptuoti ar patobulinti pagal mano skonio receptorius.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą